top of page

SANGUINISCH KENNEL-REÜNIE

****

Voor 2024 hebben wij ook weer een reünie gepland voor alle Sanguinisch Golden Retrievers, jong en oud op Het Leesten hou de site in de gaten voor de juiste datum en tijd. Wij hopen weer vele van jullie te zien. 

Hondenbos Het Leesten (15 ha) ligt te zuiden van Apeldoorn doet zijn naam eer aan! Het gebied is volledig omheind en honden mogen, binnen de hekken, overal het hele jaar door los lopen. Het losloopgebied heeft afwisselend leuke kleine paadjes en mooie grote lanen. In het midden is een open plek waar de honden heerlijk kunnen rennen.

 

Naast het omheinde losloopgebied is er ook een Natte Neuzenroute van 3,1 km. Zie deze kaart. De Natte Neuzenroute loopt deels door het losloopgebied en deels daarbuiten. Op deze route mogen honden los lopen, mits onder appel. De route loopt zowel met de klok mee als tegen de klok in. Wandelaars met hun hond kunnen de route dus in twee richtingen lopen.

 

Waarom loslopen onder appel?

 

Het is de eerste prioriteit van de beheerder om de natuur en het wild te beschermen, maar zij willen de goed opgevoede honden graag tegemoetkomen. Daarom mogen honden op deze route wel los, maar op voorwaarde dat ze onder appel staan. Dit houdt in dat je je hond niet laat jagen, hij/zij in het zicht loopt en op commando onmiddellijk komt. Respecteer dit alsjeblieft zodat dit deze fijne route ook losloopgebied zal blijven.

 

Wil je na afloop iets eten of drinken, dan kan dat bij Horecagelegenheid Het Leesten

 

Deze vind je naast de grote parkeerplaats waarvandaan je zo het losloopgebied inloopt. Navigatie adres: Hoenderloseweg 191 7339 GG Ugchelen

bottom of page